Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease


Shortlease als ZZP’er

Als zelfstandig ondernemer ben je continu bezig met rendement en risico. Je wilt het rendement zo hoog mogelijk brengen terwijl het risico juist geminimaliseerd moet worden. Dat zien we ook terug in de mobiliteitsbehoefte: Veel zelfstandigen willen voor een laag bedrag een mooie auto rijden, maar niet voor lange tijd aan een leasecontract vastzitten. Shortlease is dan ook de oplossing.

Flexibiliteit is een van de meest gegeven redenen waarom ZZP’ers voor shortlease kiezen. En dat is ook terecht, het is een prettige gedachten dat het leasecontract van je auto per maand opzegbaar is. Zeker wanneer je veel met tijdelijke opdrachten bezig bent is het fijn om te weten dat de kosten niet doorlopen als je opdracht niet verlengd wordt.

Bij veel traditionele leasemaatschappijen is het echter maar de vraag of je als ZZP’er of starter in aanmerking komt voor een auto lease. Zij zijn op zoek naar zekerheid in de vorm van verschillende jaarcijfers en zeker als starter kun je die niet altijd overleggen voor alle vereiste jaren.

Laagdrempelig acceptatiebeleid voor ZZP’ers

ZZP’ers en starters zijn bij Dealerleasing van harte welkom. We gaan zelfs een stap verder want ook met een negatieve BKR-codering is het niet zo dat we geen passend voorstel doen. Nee, onze oplossingen zijn juist perfect op de wensen van ZZP’ers afgestemd.

Een Shortlease offerte op maat

Het gehele aanbod auto's en bestelauto's is op onze website inzichtelijk zodat direct duidelijk is in welke prijscategorie een model valt.

Het eerste dat je doet is via de website het offerteformulier invullen. Binnen 4 kantooruren zullen we contact met je opnemen met een passende offerte die volledig is afgestemd op jouw wensen: het aantal kilometers dat je op jaarbasis rijdt, voorkeur voor model en bijvoorbeeld brandstof. Na akkoord en ondertekening van het contract kun je vaak al binnen 48 uur rijden in je auto, vrijwel alle modellen zijn uit voorraad leverbaar.

Wat maakt een shortlease ideaal voor ZZP’ers?

We weten dat je als ZZP’er erg afhankelijk bent van je lease auto. Gemiddeld is het zo dat een zelfstandige een 3 keer grotere afstand aflegt om bij de opdracht te komen dan dat het vast personeel af legt om op het werk te geraken. Je hebt dus behoefte aan een betrouwbare auto. Bovendien wil je graag inzicht in je maandelijkse kosten, het is dan ook goed om te weten dat de full-operational shortlease een all-inclusive overeenkomst is. Geen ongename verrassingen zoals onverwachte kosten.

Volledige flexibiliteit

Een ZZP’er wil zoals gezegt het risico minimaliseren. Omdat alle shortleaseovereenkomsten na de initiële overeenkomst maandelijks op te zeggen zijn, loop je als ondernemer geen risico op stilstand. Loopt je project, klus of opdracht ten einde, dan kun je de shortlease natuurlijk ook opzeggen. Wil je langer in je auto blijven rijden? Ook geen enkel probleem.

Een vast maandbedrag, geen onverwachte kosten

Je betaalt een vast bedrag per maand om de auto te rijden en loopt dan ook geen enkel financieel risico. Je weet precies waar je aan toe bent, want alle bijkomende kosten zoals afschrijving, verzekering, belasting en ook het onderhoud en reparatie zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Met een shortleaseovereenkomst hoef je alleen nog maar te tanken.

Waar je uiteraard wel rekening mee dient te houden zijn de gereden kilometers. Het contract is gebaseerd op een maximaal aantal kilometers op jaarbasis. Wordt er overeengekomen dat er 20.000 kilometer per jaar gereden mag worden en is het werkelijk aantal kilometers 30.000, dan worden de meerkilometers uiteindelijk ook in rekening gebracht.

Direct vervangend vervoer

Mocht je onverhoopt toch een keer pech hebben met je leaseauto of is er onderhoud nodig? Weet dan dat je bij Dealerleasing shortlease altijd direct vervangend vervoer tot je beschikking hebt. Je hoeft dus niet te wachten en kunt direct door met waar je mee bezig was: ondernemen.

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy