Auto's direct leverbaar De laagste prijsgarantie Gratis vervangend vervoer Vragen? Bel ons: 088 - 700 1818
26 maart 2020

Steunmaatregelen zelfstandigen tijdens de coronacrisis

Dagelijks helpt Dealerleasing zelfstandigen aan mobiliteit.
Vooral in deze periode is het voor zzp’ers niet altijd even gemakkelijk om het hoofd boven water te houden. Gelukkig zijn er verschillende steunmaatregelen die de zelfstandigen helpen tijdens de coronacrisis. Dealerleasing informeert u dagelijks over de regelingen die betrekking hebben op de zelfstandige ondernemers onder ons.

Ervaart u omzetdaling door de coronacrisis? Wanneer u als ondernemer in liquiditeitsproblemen bent gekomen, kunt u uitstel van belasting betaling aanvragen. Dit geldt niet alleen voor inkomstenbelasting, maar ook voor omzetbelasting.

Let wel op; pas nadat je aangifte hebt gedaan en een aanslag hebt ontvangen, kunt u de Belastingdienst via onderstaande link vragen om uitstel van belastingafdracht. U krijgt automatisch 3 maanden uitstel van betaling, zonder een boete te ontvangen.
Wanneer een belastinguitstel van 3 maanden te kort voor u is, kunt u ook voor een langere periode uitstel vragen. De Belastingdienst vraagt dan om wat aanvullende informatie aan te leveren.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Open chat
1
Welkom bij Dealerleasing, uw zakelijke- & particuliere shortlease partner met de laagste prijsgarantie. Waarmee kunnen we u helpen?