Auto's direct leverbaar De laagste prijsgarantie Gratis vervangend vervoer Vragen? Bel ons: 088 - 700 1818
29 maart 2020

Steunmaatregelen zelfstandigen tijdens de coronacrisis (2.0)

Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren, waarschijnlijk heeft u als ondernemer deze naam al meerdere malen voorbij zien komen in het nieuws.
De ondernemingen die in deze periode het zwaarst getroffen worden kunnen tijdens het coronavirus een tegemoetkoming aanvragen via het Noodloket. Dit betreft een eenmalig bedrag van €4000-, belastingvrij.

Dit bedrag is vrij te besteden door de ondernemers. De tegemoetkoming is voor de bedrijven waarvan de hoofdactiviteit overeenkomt met één van de vastgestelde SBI-codes (denk daarbij aan hotels, restaurants, schoonheids-/haarverzorging en meer).

Let wel op; Naast de voorwaarde dat het bedrijf binnen de zwaarst getroffen sectoren valt, zijn er nog twee voorwaarden: tussen de start van de crisis en de maand juni moet er sprake zijn van minimaal 4.000 euro omzetverlies en 4.000 euro te betalen vaste lasten.

U kunt de tegemoetkoming hier tot 26 juni 17:00 online aanvragen.
U ontvangt binnen een week het bedrag op uw rekening (mits u aan de voorwaarden voldoet).

Dealerleasing is dagelijks in contact met ondernemers, en denkt ook in deze periode mee met de zelfstandigen, mkb’ers en starters om u de flexibiliteit te bieden in mobiliteit die u op dit moment graag zou willen hebben. Denk daarbij aan shortleasecontracten die per maand opzegbaar zijn.
Wanneer u vragen heeft over flexibiliteit in de lease, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs op: 088-7001818

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor shortlease, lees er hier meer over .

Tips-ondernemers-coronavirus

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Open chat
1
Welkom bij Dealerleasing, uw zakelijke- & particuliere shortlease partner met de laagste prijsgarantie. Waarmee kunnen we u helpen?