Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease


Voordelen van zakelijke shortlease voor bedrijven

Autolease, waaronder ook shortlease, is de laatste jaren gegroeid aan populariteit. Ook onder ondernemers is dit een zeer geliefde mobiliteitsoplossing. Niet gek, want om klanten te bezoeken is een auto waarmee uw werknemers voor de dag kunnen komen vaak een must, terwijl kapitaal beter in het bedrijf gestoken kan worden in plaats van in een voertuig. Voor veel bedrijven kan het echter lastig zijn om een leasecontract af te sluiten, omdat leasemaatschappijen meestal een BKR- check uitvoeren waar niet alle bedrijven gunstig uitkomen.

Eigen acceptatiebeleid

Bij Dealerleasing wordt er geen BKR- check uitgevoerd, want wiij hanteren ons eigen acceptatiebeleid om te zien of u kredietwaardig bent. De kans is dus groot dat ook uw werknemers snel een leaseauto kunnen rijden. Zo kunt u uw kapitaal investeren in uw bedrijf in plaats van in auto’s van uw werknemers. Als u sterk wisselend personeel in dienst hebt, is zakelijke shortlease een uitkomst, omdat u nooit lang aan een contract gebonden bent. Valt een werknemer weg, dan blijft u nooit lang achter met een auto die niet gebruikt wordt.

Flexibel

De flexibiliteit is dan ook voor veel ondernemers een groot voordeel om te kiezen voor zakelijke shortlease. U kunt al voor shortlease kiezen vanaf één maand, waarbij ook een opzegtermijn van slechts één maand geldt. Betalen voor stilstand is dus verleden tijd. Bovendien rijden uw werknemers altijd in een nette, goed onderhouden auto of bedrijfswagen. Daarnaast kunt u met shortlease uw werknemers in een kort tijdsbestek verschillende voertuigen laten uitproberen. Heeft u bijvoorbeeld spijt van de grootte van de bedrijfsbus, dan kan het voertuig al na een maand (als u voor een maandcontract hebt gekozen) omgeruild worden voor een kleiner of groter model. Dat is flexibiliteit in de breedste zin van het woord.

Zorgeloos leasen

Zakelijke shortlease of lease betekent rijden zonder zorgen. Dat komt omdat u vaste maandelijkse kosten hebt, waar alles bij is inbegrepen: onderhoud, pechhulp in Europa, allriskverzekering, afschrijving, belastingen en gratis haal- en- brengservice en vervangend vervoer bij onderhoud. In de meeste gevallen bent u zakelijk financieel gezien voordeliger uit dan wanneer u zelf auto’s koopt. Schades en onderhoud zijn vaak onvoorzien en u kunt er pech mee hebben. Los daarvan kost een eigen auto tijd om te onderhouden en bij schades bent u nog meer tijd kwijt. Deze kostbare tijd en energie kunt u beter in uw bedrijf steken.

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy