Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

BMW X4 (short)lease vanaf slechts € 1,299,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een BMW X4 shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer BMW X4 shortlease informatie

De BMW X4 is een sportieve cross-over SUV van het merk BMW en is in 2014 geïntroduceerd. De X4 is het kleine broertje van de BMW X5 en BMW X6, waardoor de auto een stuk smaller oogt. Het dashboard van de X4 is nagenoeg identiek aan dat van de BMW X3. De X4 heeft een aflopende coupelijn, maar zorgt voor verbazingwekkend veel ruimte op de achterbank. De BMW X4 rijdt comfortabel rechtuit en is dynamisch in de bochten. Met de BMW X4 heb je een verassend sportieve SUV, die veel aandacht trekt. De BMW X4 is al vanaf € 1 299,00 per maand te leasen bij DealerLeasing.

Bij DealerLeasing wordt de BMW X4 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de … ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

BMW X4 leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een BMW X4 leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een BMW X4

De BMW X4 behoort tot de categorie executive. U least bij DealerLeasing al een BMW X4 vanaf € 1 299,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de BMW X4 zijn Audi A6, Audi Q5, Audi Q7, BMW X3, Jaguar E-pace, Jaguar F-PACE, Land Rover Range Rover Evoque, Land Rover Range Rover Sport, Volkswagen Touareg, Volvo V90 en de Volvo XC90, welke eveneens onder categorie executive vallen. Heeft u interesse in het leasen van een BMW X4 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy