Shortlease een auto
vanaf € 299,- per maand
Bedrijfswagen lease

Citroën Berlingo (3 persoons) (short)lease vanaf slechts € 359,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

De Citroën Berlingo is er bij Dealerleasing als shortlease vanaf slechts € 359,00 per maand. Geniet van de voordelen van deze korte termijns lease en de comfortabele Citroën Berlingo. Bij deze shortlease zijn de kosten voor verzekering, belasting, onderhoud en reparatie al inbegrepen en het contract is maandelijks opzegbaar. Zo kunt u gegarandeerd zorgeloos rijden.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Citroën Berlingo shortlease informatie

De Citroën Berlingo is een verassend grote bestelauto met veel ruimte binnen, en beschikt bijvoorbeeld over een cabine met drie volwaardige zitplaatsen. De grote schuifdeuren aan de zijkant en de 180 graden te openen achterdeuren zorgen voor gemak bij het laden en lossen van de Berlingo. De Citroën Berlingo is al vanaf € 359,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Citroën Berlingo full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

Citroën Berlingo leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Citroën Berlingo leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo behoort tot de categorie comfort. U least bij DealerLeasing al een Citroën Berlingo vanaf € 359,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een Citroën Berlingo met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy