Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Citroën C1 (nieuw model) (short)lease vanaf slechts € 279,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Citroën C1 (nieuw model) shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Citroën C1 (nieuw model) shortlease informatie

De in 2014 op de Autosalon van Genève geïntroduceerde Citroën C1 is een auto die eruit springt door haar dynamische stijl en sportieve lijnen. Daarnaast is het een uiterst zuinige auto, met een verbruik van 3,8 l/100km! Het interieur van de nieuwe Citroën C1 is fris en ergonomisch, ergonomie staat overigens ook centraal voor het exterieur. Standaard heeft de C1 een laadruimte met een inhoud van 196 liter, wanneer de achterbank wordt neergeklapt neemt de inhoud toe met 780 liter. De Citroën is een veilige auto die garant staat voor rijplezier, comfort en rust. De Citroën C1 is al vanaf € 279,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Citroën C1 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Citroën C1 ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Citroën C1 leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Citroën C1 leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Citroën C1

De Citroën C1 behoort tot de categorie zuinig. U least bij DealerLeasing al een Citroën C1 vanaf € 279,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Citroën C1 zijn Fiat 500, Fiat Panda, Hyundai i10, Kia Picanto, Peugeot 108 en de Volkswagen up!, welke eveneens onder categorie zuinig vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Citroën C1 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy