Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Fiat 500 (short)lease vanaf slechts € 299,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Fiat 500 shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Fiat 500 shortlease informatie

De Fiat 500 is het kleinste model van het merk Fiat en is in 1936 geïntroduceerd. De Fiat 500 werd tot 1955 geproduceerd en er werden in totaal 500.000 Fiat'tjes verkocht. De Fiat 500 zoals wij hem nu aanbieden is de moderne versie van het oude model. Het nieuwe model is duidelijk gebaseerd op het oude model, maar is voorzien van alle moderne gebruiksgemakken en voldoet aan alle veiligheidseisen. U least bij DealerLeasing al een Fiat 500 vanaf € 299,00 per maand.

Bij DealerLeasing wordt de Fiat 500 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Fiat 500 ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Fiat 500 leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Fiat 500 leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Fiat 500

De Fiat 500 behoort tot de categorie zuinig. U least bij DealerLeasing al een Fiat 500 vanaf € 299,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Fiat 500 zijn Citroën C1 (nieuw model), Fiat Panda, Hyundai i10, Kia Picanto, Peugeot 108 en de Volkswagen up!, welke eveneens onder categorie zuinig vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Fiat 500 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy