Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Fiat Panda (short)lease vanaf slechts € 299,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Fiat Panda shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Fiat Panda shortlease informatie

De Fiat Panda is in 1980 geïntroduceerd en vormt daarmee de koploper van het segment 'stadswagen', met gevolg dat de Fiat Panda niet meer is weg te denken uit het straatbeeld. Fiat heeft de eerste generatie tot 2003 met minimale wijzigingen in productie gehouden. In 2003 werd de tweede generatie Fiat Panda geïntroduceerd en werd de auto uitgeroepen tot "Auto van het jaar 2004". De Fiat Panda is een kleine, moderne en zuinige auto. U least bij DealerLeasing al een Fiat Panda vanaf € 299,00 per maand.

Bij DealerLeasing wordt de Fiat Panda dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Fiat Panda ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Fiat Panda leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Fiat Panda leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Fiat Panda

De Fiat Panda behoort tot de categorie zuinig. U least bij DealerLeasing al een Fiat Panda vanaf € 299,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Fiat Panda zijn Citroën C1 (nieuw model), Fiat 500, Hyundai i10, Kia Picanto, Peugeot 108 en de Volkswagen up!, welke eveneens onder categorie zuinig vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Fiat Panda met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy