Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Fiat Punto (short)lease vanaf slechts € 399,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Fiat Punto shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Fiat Punto shortlease informatie

De Fiat Punto is een compact model van het merk Fiat en is in 1993 geïntroduceerd als opvolger van de Fiat Uno. De Fiat Punto was direct een succes en werd de best verkochte auto in Europa, daarnaast werd de auto verkozen tot "Auto van het jaar 1995". De eerste generatie kenmerkt zich door zijn hoge, langwerpige achterlichten en de voorzijde zonder grille. Daarnaast was Fiat de eerste leverancier die een versnellingsbak leverde met zes versnellingen. In 1997 onderging de Fiat Punto een facelift, waarbij lichtmetalen velgen toegepast werden. Dat de Fiat Punto een enorm succes was, werd duidelijk uit de verkoopcijfers namelijk 3.500.000 verkochte exemplaren. In 1999 werd de tweede generatie geïntroduceerd, welke zich ook kenmerkte door de hoge achterlichten en de voorzijde zonder grille. In 2003 onderging de tweede generatie een facelift, waarbij de koplampen werden aangepast en er een grille werd toegevoegd. De Punto werd ook uitgerust met 'Dualdrive', deze functie zorgde dat de stuurbekrachtiging werd aangepast aan de snelheid. De derde generatie werd geïntroduceerd in 2012. U least bij DealerLeasing al een Fiat Punto voor € 399,00 per maand.

Bij DealerLeasing wordt de Fiat Punto dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Fiat Punto ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Fiat Punto leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Fiat Punto leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Fiat Punto

De Fiat Punto behoort tot de categorie compact, oftewel compacte middenklasse auto. U least bij DealerLeasing al een Fiat Punto vanaf € 399,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Fiat Punto zijn Ford Fiesta, Mazda 2, Mini One, Nissan Micra, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, Seat Ibiza en de Volkswagen Polo, welke eveneens onder categorie compact vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Fiat Punto met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy