Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Ford Fiesta (short)lease vanaf slechts € 409,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Ford Fiesta shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Ford Fiesta shortlease informatie

De Ford Fiësta is een compacte hatchback van het merk Ford en is in 1976 geïntroduceerd. Door de jaren heen heeft Ford veel generaties geïntroduceerd, inmiddels zijn er zes generaties geïntroduceerd. Hierbij is de Ford Fiësta steeds groter en luxer geworden. De Ford Fiësta is al vanaf € 409,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Ford Fiësta dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Ford Fiësta ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Ford Fiësta leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Ford Fiësta leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Ford Fiësta

De Ford Fiësta behoort tot de categorie compact. U least bij DealerLeasing al een Ford Fiësta vanaf € 409,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Ford Fiësta zijn Fiat Punto, Mazda 2, Mini One, Nissan Micra, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, Seat Ibiza en de Volkswagen Polo, welke eveneens onder categorie compact vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Ford Fiësta met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.



Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy