Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Jaguar E-pace (short)lease vanaf slechts € 1,095,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Jaguar E-pace shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Jaguar E-pace shortlease informatie

De Jaguar E-Pace is een compacte SUV van het merk Jaguar en is in 2017 geïntroduceerd. Momenteel is de E-Pace het kleinste model van Jaguar. Jaguar heeft ervoor gekozen om de E-Pace veel overeenkomst te geven van zijn broer de Jaguar F-Pace. Vergeleken met de BMW X2 en de Volvo XC40 heeft de E-Pace een sterke coupé-daklijn. Aan de achterkant zijn de typische Jaguar-achterlichten aanwezig en aan de voorkant is de enorme Jaguar grille onmisbaar. Het interieur is mooi en klassiek vormgegeven, met veel overeenkomsten van de F-type. Achterin is de beenruimte behoorlijk, maar zit je gauw met je hoofd  tegen het dak. Wat wel opvallend is is de grote van de kofferruimte, met 557 liter is het fors. De Jaguar E-Pace is al vanaf € 1 095,00 per maand te leasen bij DealerLeasing.

Bij DealerLeasing wordt de Jaguar E-Pace dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Jaguar E-Pace ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Jaguar E-Pace leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Jaguar E-Pace leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Jaguar E-Pace

De Jaguar E-Pace behoort tot de categorie executive. U least bij DealerLeasing al een Jaguar E-Pace vanaf € 1 095,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Jaguar E-Pace zijn Audi A6, Audi Q5, Audi Q7, BMW X3, BMW X4, Jaguar F-PACE, Land Rover Range Rover Evoque, Land Rover Range Rover Sport, Volkswagen Touareg, Volvo V90 en de Volvo XC90, welke eveneens onder categorie … vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Jaguar E-Pace met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy