Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Land Rover Range Rover Sport (short)lease vanaf slechts € 1,749,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Land Rover Range Rover Sport shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Land Rover Range Rover Sport shortlease informatie

De Range Rover Sport is middelgrote SUV van het merk Land Rover en is in 2005 geïntroduceerd. Met zijn grote broer, de Range Rover, staat de Range Rover Sport boven aan het gamma van het merk. Ze bieden krachtige motoren met een achttrapsautomaat en vierwielaandrijving. De Range Rover Sport is standaard uitgerust met ledkoplampen, achtvoudig elektrisch verstelbare stoelen in generfd leer, Park Distance Control voor én achter en touchscreen met audio en navigatie. In de Range Rover Sport beweeg je je voort in een oase van rust, luxe en comfort met een vleugje sportiviteit. De Range Rover Sport is al vanaf € 1 749,00 per maand te leasen bij DealerLeasing.

Bij DealerLeasing wordt de Range Rover Sport dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Range Rover Sport ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Range Rover Sport leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Range Rover Sport leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Range Rover Sport

De Range Rover Sport behoort tot de categorie executive. U least bij DealerLeasing al een Range Rover Sport vanaf € 1 749,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Range Rover Sport zijn Audi A6, Audi Q5, Audi Q7, BMW X3, BMW X4, Jaguar E-pace, Jaguar F-PACE, Land Rover Range Rover Evoque, Volkswagen Touareg, Volvo V90 en de Volvo XC90, welke eveneens onder categorie executive vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Range Rover Sport met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.

 

 Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy