Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten.

Stel uzelf voor *

Shortlease een auto
vanaf € 279,- per maand
Bedrijfswagen lease

Mini One (short)lease vanaf slechts € 399,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Mini One shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Mini One shortlease informatie

Bij Dealerleasing.nl is ook de Mini One shortlease beschikbaar. Wij hebben deze personenauto ingedeeld in categorie C, dat wil zeggen dat u dit model kunt leasen vanaf € 399,00 per maand. Zoals bij alle shortlease overeenkomsten het geval is, geldt ook bij deze Mini One dat het een all-inclusive prijs is. Het onderhoud en de reparatie, maar ook de verzekering en houderschapsbelasting zijn bij deze prijs inbegrepen. De Mini One personenauto's die u kunt leasen verkeren in uitstekende, representatieve staat.

Leasen bij Dealerleasing.nl is aantrekkelijk vanwege een aantal redenen. Op de eerste plaats gaat het om prijs. In vergelijking met traditionele leasemaatschappijen is de Mini One korte termijn lease tot 20% goedkoper. Ook de variabele opzegging is een belangrijk voordeel van het leasen bij Dealerleasing.nl. Na de introductieperiode van 1 maand zijn alle leasecontracten immers per maand opzegbaar, let wel, hoe langer u least, u goedkoper het wordt. De voordelen van huren (korte periode) en traditionele operational lease (lage prijs) worden feitelijk dus gecombineerd.

De Mini One shortlease is aantrekkelijk voor iedere ondernemer. Gevestigde ondernemers die projectmatig te werk gaan of een variërend aantal werknemers in dienst hebben kunnen met een Mini One shortlease de mobiliteitsbehoefte vervullen. Bij Dealerleasing.nl zijn ook starters en ZZP-ers van harte welkom voor het leasen van een auto. Vanwege de variabele opzegging is er voor u als ondernemer geen risico tot stilstand of afkooprisico.

Mini One leasen

Een groot voordeel van een Mini One leasen is dat het leasecontract na een aanloopperiode van slechts 1 maand , maandelijks opzegbaar. Zo zit u nooit langer dan gewenst vast aan uw huurcontract. Omdat Dealerleasing het gehele proces van in- en verkoop tot onderhoud en reparatie in eigen beheer heeft, kunnen wij u de Mini One tot 20% goedkoper aanbieden.

Shortlease een Mini One

De Mini One is beoordeeld als een categorie C shortlease. U kunt de auto dus rijden vanaf € 399,00 per maand. In deze categorie bieden wij vergelijkbare modellen aan als de Fiat Punto, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, Seat Ibiza en de Volkswagen Polo. Wilt u graag een Mini One leasen, vul dan het aanvraagformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen en u een passende offerte doen. Vaak is het zo dat u binnen vijf dagen na ondertekening van het contract al in de auto kunt rijden.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl. Alle rechten voorbehouden (disclaimer). Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.