Shortlease een auto
vanaf € 299,- per maand
Bedrijfswagen lease

Nissan Leaf (short)lease vanaf slechts € 549,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Nissan Leaf shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Nissan Leaf shortlease informatie

De Nissan Leaf is een elektrische hatchback van het merk Nissan en is in 2011 geïntroduceerd. De Leaf is kort na de introductie al verkozen tot ‘Auto van het jaar 2011’. De Nissan is een strak vormgegeven hatchback met een praktische opzet. Een versnellingspook zit er niet in, daarvoor heb je een bolletje waarmee je de rijrichting kunt selecteren. Het middenconsole bestaat uit infotainmentent en klimaatregeling. De tellers zijn volledig digitaal en om het stuurwiel heen vind je informatie over het gebruik en de actieradius. De achterbank en kofferruimte bieden voldoende ruimte en de afwerking is van een hoog niveau. Bij de afstemming van de vering en dempers is comfort boven dynamiek gekozen, waardoor de auto lekker en stabiel rijdt. Volgens Nissan kan je met een volle accu 175 kilometer rijden. De Nissan Leaf is al vanaf € 549,00 per maand te leasen bij DealerLeasing.

Bij DealerLeasing wordt de Nissan Leaf dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Nissan Leaf ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Nissan Leaf leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Nissan Leaf leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Nissan Leaf

De Nissan Leaf behoort tot de categorie comfort. U least bij DealerLeasing al een Nissan Leaf vanaf € 549,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Nissan Leaf zijn Renault Zoë, Tesla Model S en de Volkswagen e-Golf, welke eveneens onder categorie comfort vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Nissan Leaf met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy