Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Nissan Micra (short)lease vanaf slechts € 439,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Nissan Micra shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Nissan Micra shortlease informatie

De Nissan Micra is compacte middenklasser van het merk Nissan en is in 1983 geïntroduceerd. De nieuwe generatie Micra komt een stuk zelfverzekerder over dan zijn voorgangers. De nieuwe Micra valt een stuk meer op door de scherpe lijnen en de agressieve koplampunits. In het interieur is het centrale touchscreen met fysieke sneltoetsen eenvoudig te bedienen. Daarnaast zijn sommige interieurdelen voorzien van felle kleurtjes, hierdoor oogt de Micra vrolijk. Het onderstel van de Micra is uitstekend, er is een goede balans gevonden tussen wendbaarheid, grip en comfort. De Nissan Micra is al vanaf € 439,00 per maand te leasen bij DealerLeasing.

Bij DealerLeasing wordt de Nissan Micra dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Nissan Micra ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Nissan Micra leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Nissan Micra leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Nissan Micra

De Nissan Micra behoort tot de categorie compact. U least bij DealerLeasing al een Nissan Micra vanaf € 439,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Nissan Micra zijn Fiat Punto, Ford Fiesta, Mazda 2, Mini One, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, Seat Ibiza en de Volkswagen Polo, welke eveneens onder categorie compact vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Nissan Micra met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.

 

 Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy