Shortlease een auto
vanaf € 299,- per maand
Bedrijfswagen lease

Personenbus 9 persoons (short)lease vanaf slechts € 995,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Shortlease een personenbus voor 9 personen met laagste prijsgarantie bij Dealerleasing. Voor slechts € 995,00 per maand rijdt u full-operational en kunt u het contract maandelijks opzeggen. Bij de prijs zijn de kosten voor verzekering, onderhoud, reparatie en belasting inbegrepen.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Personenbus 9 persoons shortlease informatie

Naast personenauto's en bedrijfswagens biedt DealerLeasing haar klanten ook de mogelijkheid om 9-persoons bussen te leasen. Het is een middelgrote bus die plaats biedt aan negen personen, verdeeld over drie zitrijen. Daarnaast is er nog voldoende laadruimte voor bagage. Het leasen van een 9-persoons bus is ideaal voor uitzendbureau's, zorgboerderijen, kinderopvang of sportverenigingen. De 9-persoons bus is al vanaf € 995,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de 9-persoons bus full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

9-persoons bus leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een 9-persoons bus leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een 9-persoons bus???????

De 9-persoons bus behoort tot de categorie comfort. U least bij DealerLeasing al een 9-persoons bus vanaf € 995,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een 9-persoons bus met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.

De vanaf prijzen zijn geldig voor personenbussen welke vooraf vastgelegd worden voor 60 maanden en 10.000 kilometers.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy