Shortlease een auto
vanaf € 249,- per maand
Bedrijfswagen lease

Porsche Macan (short)lease vanaf slechts € 1,495,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Porsche Macan shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Porsche Macan shortlease informatie

De Porsche Macan is een compacte SUV van het merk Porsche en is in 2013 geïntroduceerd. De Macan is het kleine broertje van de succesvolle Porsche Cayenne. De Macan is overduidelijk een Porsche door de 911-koplampen en de neus die doet denken aan de Cayenne. De auto heeft standaard vierwielaandrijving, waarbij normaliter 90 procent van alle kracht naar achteren gaat. Zonodig worden de voorwielen bijgeschakeld. De Macan biedt de balans van een sportwagen, omdat de auto altijd soepel en direct reageert. De Macan wordt standaard geleverd met een automaat met dubbele koppeling, welke vlot en sportief schakelt. De materialen en afwerking van het interieur zijn subliem, daarbij zorgt het mooie leer en strakke design voor een verbluffend resultaat. Op de achterbank is genoeg ruimte voor volwassenen en de kofferruimte is met 500 liter zeker voldoende. De Porsche Macan is al vanaf € 1 495,00 per maand te leasen bij DealerLeasing.

Bij DealerLeasing wordt de Porsche Macan dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Porsche Macan ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Porsche Macan leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Porsche Macan leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Porsche Macan

De Porsche Macan behoort tot de categorie executive. U least bij DealerLeasing al een Porsche Macan vanaf € 1 495,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Porsche Macan zijn Audi A6, Audi Q7, BMW X4, Jaguar E-pace, Jaguar F-PACE, Land Rover Range Rover Evoque, Land Rover Range Rover Sport, Mercedes Benz E-Klasse, Volvo V90 en de Volvo XC90, welke eveneens onder categorie executive vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Porsche Macan met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.

 

 Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy