Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Renault Captur (short)lease vanaf slechts € 489,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Renault Captur shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Renault Captur shortlease informatie

De Renault Captur is de nieuwe crossover van Renault en is in 2013 geïntroduceerd. Naast het sportieve, robuuste en stijlvolle design is de Captur een perfecte gezinsauto. Met zijn compacte afmetingen en royale interieur is het ideaal voor gezinnen. U least bij DealerLeasing al een Renault Captur vanaf € 489,00 per maand.

Bij DealerLeasing wordt de Renault Captur dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Renault Captur ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Renault Captur leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Renault Captur leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Renault Captur

De Renault Captur behoort tot de categorie comfort. U least bij DealerLeasing al een Renault Captur vanaf € 489,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Renault Captur zijn Audi A1, BMW 1 serie, Ford Focus, Hyundai Tucson, Kia Niro, Kia Stonic, Mazda 3, Mazda CX-3, Mini Countryman, Nissan Qashqai, Opel Astra, Opel Mokka X, Peugeot 308, Renault Mégane, Seat Arona, Seat Ateca, Skoda Karoq, Skoda Octavia, Volkswagen Golf en de Volvo V40, welke eveneens onder categorie comfort vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Renault Captur met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy