Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten.

Stel uzelf voor *

Shortlease een auto
vanaf € 279,- per maand
Bedrijfswagen lease

Renault Captur (short)lease vanaf slechts € 469,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Renault Captur shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Renault Captur shortlease informatie

In 2013 heeft een Franse automerk Renault, de nieuwe crossover Renault Captur geïntroduceerd. De sportieve auto nodigt volgens Renault, de berijder uit “om samen de wereld te ontdekken”.

Buiten het sportieve, robuuste en stijlvolle design (geïnspireerd op het conceptmodel CAPTUR), is deze Renault Captur de perfecte gezinsauto. Met zijn compacte afmetingen aan de buitenkant en royale binnenruimte is hij ideaal voor het gezin.

Voor het Franse automerk is de Renault Captur een zeer populaire auto, wat blijkt uit de verkoopaantallen van het merk. Door zijn enorme populariteit is de Renault Captur uiteraard niet weg te denken uit het assortiment van Dealerleasing. De Renault Captur least u bij Dealerleasing al voor een bedrag van € 469,00 per maand.

Renault Captur lease

Zoals alle auto’s bij Dealerleasing is ook de Renault Captur te leasen vanaf een minimale leaseperiode van slechts 1 maand . Na de afgesproken minimale periode is de overeenkomst per maand opzegbaar, waardoor u als ondernemer flexibel kunt genieten van de Renault Captur. U heeft dus geen risico om lang aan een overeenkomst vast te zitten. U bepaald het helemaal zelf. Uiteraard geldt wel: Hoe langer de minimale periode, hoe goedkoper.

Shortlease een Renault Captur

De Renault Captur is een van de eerste crossovers van dit formaat. Bij Dealerleasing wordt de Renault ingedeeld in de “comfort” categorie. U least de Renault Captur al vanaf € 469,00 per maand. Bij de prijs zitten zaken inbegrepen als: houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie, direct vervangend vervoer. Uiteraard heeft Dealerleasing ook verschillende alternatieven in deze categorie. Alternatieven zijn de Audi A1, BMW 1 serie, Ford Focus, Mini Countryman, Opel Astra, Renault Mégane, Skoda Octavia, Volkswagen Golf en de Volvo V40. Wilt u een Renault Captur leasen? Vul dan direct een offerteformulier in en wij zullen u zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl. Alle rechten voorbehouden (disclaimer). Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.