Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten.

Stel uzelf voor *

Shortlease een auto
vanaf € 279,- per maand
Bedrijfswagen lease

Seat Ibiza (short)lease vanaf slechts € 349,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Seat Ibiza shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Seat Ibiza shortlease informatie

Sinds 1984 is de Seat Ibiza op de weg te zien. Dit populaire model van het Spaanse automerk Seat zorgt voor 40% van de verkopen. In 1993 volgde de tweede generatie, de derde in 2002. In 2008 werd de vierde en huidige generatie geïntroduceerd. Het model is vernoemd naar de Spaanse stad Ibiza. Begin 2012 kreeg de Ibiza een facelift. De voor- en achterkant werden veranderd en de lampen kregen LED-verlichting. Het interieur werd voorzien van een ander stuurwiel en airco bedieningspaneel. De Seat Ibiza is bij Dealerleasing.nl verkrijgbaar als hatchback vanaf € 349,00 per maand.

Net als al onze andere wagens is de Seat Ibiza dealeronderhouden en verkeert daardoor in zeer goede staat. Doordat het hele proces van in- en verkoop tot onderhoud en reparatie in eigen beheer gehouden wordt, kan Dealerleasing haar wagens tot 20% goedkoper aanbieden dan traditionele leasemaatschappijen.

Seat Ibiza leasen

Dealerleasing.nl combineert aantrekkelijke prijzen met een variabele opzegging. Na de aanloopperiode van slechts 1 maand , is het contract maandelijks opzegbaar. Werkt u geregeld op projectbasis of met een variërend aantal werknemers, dan is een Seat Ibiza lease ideaal voor u.

Shortlease een Seat Ibiza

De Seat Ibiza is in categorie B ingedeeld en verkrijgbaar vanaf € 349,00 per maand. Deze prijs is inclusief verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud en reparatie. Alternatieven voor de Seat Ibiza zijn de Fiat Punto, Mini One, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio en de Volkswagen Polo. Als u interesse heeft in het shortleasen van een Seat Ibiza, kunt u middels het aanvraagformulier contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl. Alle rechten voorbehouden (disclaimer). Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.