Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Tesla Model S (short)lease vanaf slechts € 1,599,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Tesla Model S shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Tesla Model S shortlease informatie

De Tesla Model S is een elektrische auto van het merk Tesla en is in 2012 geïntroduceerd. De Tesla Model S heeft een actieradius van 480 kilometer en zit in 4,6 seconden op de 100 kilometer per uur. Sinds de introductie van de Model S heeft Tesla een groeiend marktaandeel, van 1.195 verkochte exemplaren in 2013 naar 2.149 exemplaren in 2016. De software van de Tesla wordt periodiek draadloos geüpgraded. In 2016 heeft de Model S een facelift ondergaan, daarbij heeft de voorkant de grootste verandering ondergaan. De auto heeft nu geen zwarte plaat meer als grille en de koplampen zijn voorzien van LED in plaats van Xenon. De Tesla Model S is al vanaf € 1 599,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Tesla Model S dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Tesla Model S ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Tesla Model Sleasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Tesla Model S leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Tesla Model S

De Tesla Model S behoort tot de categorie luxe. U least bij DealerLeasing al een Tesla Model S vanaf € 1 599,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Tesla Model S zijn Nissan Leaf, Renault Zoë en de Volkswagen e-Golf, welke eveneens onder categorie luxe vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Tesla Model S met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy