Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten.

Stel uzelf voor *

Shortlease een auto
vanaf € 279,- per maand
Bedrijfswagen lease

Volkswagen Passat (short)lease vanaf slechts € 679,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Volkswagen Passat shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Volkswagen Passat shortlease informatie

De Volkswagen Passat is altijd een van de belangrijkste auto’s van Volkswagen geweest. De personenwagen is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld de stationwagon en sedan. Het huidige model van de Volkswagen Passat werd in 2005 ingevoerd en was in 2006 met 725.000 verkochte stuks zelfs het best verkochte model van Volkswagen. Dealerleasing.nl biedt mogelijkheden tot Volkswagen Passat shortlease. U kunt de leaseovereenkomst aangaan vanaf € 679,00 per maand.

De Volkswagen Passat wagens van Dealerleasing verkeren in uitmuntende staat dankzij dealeronderhoud. Dealerleasing kan u prijzen tot 20% lager dan bij traditionele leasemaatschappijen aanbieden omdat het hele proces van onderhoud tot in- en verkoop in eigen beheer uitgevoerd wordt.

Volkswagen Passat leasen

Naast de aantrekkelijke prijs van de Volkswagen Passat shortlease kent een Volkwagen Passat leasen bij Dealerleasing nog een voordeel. Dealerleasing.nl combineert lage prijs en een variabele opzegging bij de Volkswagen Passat shortlease en is dan ook voor iedere ondernemer een perfecte keuze om de behoefte aan mobiliteit te vervullen. Na de introductieperiode van slechts 1 maand zijn onze leasecontracten namelijk per maand opzegbaar. Bovendien zijn het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig weggenomen door onze flexibele opzegging.

Shortlease een Volkswagen Passat

U vindt de Volkswagen Passat in categorie D met een vanafprijs van € 679,00. De Volkswagen Passat korte termijn lease is een all-inclusive lease met zaken als het onderhoud, de reparatie, houderschapsbelasting en verzekering bij de prijs inbegrepen. Een van de aantrekkelijke voorwaarden is het feit dat de Volkswagen Passat shortlease na de introductieperiode van 1 maand elke maand opzegbaar is. U vindt in categorie D naast de Volkswagen Passat de Audi A3, Audi A4, Audi Q3, Audi Q5, BMW 3 serie, BMW X3, Jaguar F-PACE, Land Rover Range Rover Evoque, Mercedes Benz A-Klasse, Mercedes Benz C-Klasse, Mercedes-Benz CLA, Nissan Qashqai, Opel Zafira - 7 persoons, Renault Espace, Volkswagen Sharan - 7 persoons, Volkswagen Touran, Volvo V60, Volvo V90, Volvo xc60 en de Volvo XC90. Als u interesse hebt in de shortlease van een Volkswagen Passat, dan kunt u contact opnemen via het aanvraagformulier. Wij zullen u dan een geheel vrijblijvende offerte doen.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl. Alle rechten voorbehouden (disclaimer). Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.