Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Volkswagen up! (short)lease vanaf slechts € 309,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Volkswagen up! shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Volkswagen up! shortlease informatie

De Volkswagen Up! is een A-segment personenauto en is in 2011 geïntroduceerd. De Volkswagen Up! heeft een driecilinder benzinemotor in de variant 60 pk en 75 pk. Het is een uiterst zuinige auto met een respectievelijke uitstoot van 105 gram of 108 gram CO2/KM, afhankelijk van de motor. U least bij DealerLeasing al een Volkswagen Up! vanaf € 309,00 per maand.

Bij DealerLeasing wordt de Volkswagen Up! dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Volkswagen Up! ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Volkswagen Up! leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Volkswagen Up! leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Volkswagen Up!

De Volkswagen Up! behoort tot de categorie zuinig. U least bij DealerLeasing al een Volkswagen Up! vanaf € 309,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Volkswagen Up! zijn Citroën C1 (nieuw model), Fiat 500, Fiat Panda, Hyundai i10, Kia Picanto en de Peugeot 108, welke eveneens onder categorie zuinig vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Volkswagen Up! met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy