Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Volvo XC90 (short)lease vanaf slechts € 1,599,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Volvo XC90 shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Volvo XC90 shortlease informatie

De Volvo XC90 is een grote, luxe SUV van Volvo en is in 2002 geïntroduceerd. De XC90 is gebaseerd op het Volvo P2 platform, welke hij deelt met de Volvo S80. De Volvo XC90 is het meest succesvol in de Verenigde Staten, waar hij jaarlijks goed is voor 25% van de omzet. In 2003 heeft de XC90 de prestigieuze 'North American Truck of the Year Award' gewonnen. De Volvo XC90 is leverbaar in verschillende benzine- en dieselmotoren, en tegenwoordig ook als Plug-in-Hybrid uitvoering. Daarnaast is de Volvo XC90 verkrijgbaar als vijf- en zevenzitter. U least bij DealerLeasing al een Volvo XC90 vanaf € 1 599,00 per maand.

Bij DealerLeasing wordt de Volvo XC90 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Volvo XC90 ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Volvo XC90 leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Volvo XC90 leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Volvo XC90

De Volvo XC90 behoort tot de categorie executive. U least bij DealerLeasing al een Volvo XC90 vanaf € 1 599,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Volvo XC90 zijn Audi A6, Audi Q5, Audi Q7, BMW X3, BMW X4, Jaguar E-pace, Jaguar F-PACE, Land Rover Range Rover Evoque, Land Rover Range Rover Sport, Volkswagen Touareg en de Volvo V90, welke eveneens onder categorie executive vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Volvo XC90 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy