Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Citroën Jumper L1H1 (short)lease vanaf slechts € 435,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

De Robuuste Citroën Jumper is gemaakt om u zo comfortabel mogelijk te laten rijden. Dat geldt ook voor de shortlease die Dealerleasing aanbiedt: geen kosten meer voor onderhoud, reparatie, verzekering of belasting. Vanaf € 435,00 per maand heeft u een flexibel contract die per maand opzegbaar is. Daarnaast geniet u van gratis pechhulp in het buitenland en standaard laagste prijsgarantie.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Citroën Jumper L1H1 shortlease informatie

De Citroën Jumper L1H1 is een multifunctionele bedrijfswagen. Het is bijvoorbeeld een ideale bedrijfswagen voor het vervoeren van personen, maar ook geschikt voor het vervoeren van goederen door de grote laadruimte. De Jumper combineert ergonomie met functionaliteit, wat veel voordelen biedt voor iedere ondernemer. De Citroën Jumper L1H1 is al vanaf € 435,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Citroën Jumper L1H1 full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

Citroën Jumper L1H1 leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Citroën Jumper L1H1 leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Citroën Jumper L1H1

De Citroën Jumper L1H1 behoort tot de categorie groot. U least bij DealerLeasing al een Citroën Jumper L1H1 vanaf € 435,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een Citroën Jumper L1H1 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy