Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Citroën Jumper L2H2 (short)lease vanaf slechts € 435,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Shortlease de Citroën Jumper L2H2 voor een all-inclusive prijs van € 435,00 bij Dealerleasing. Naast onderhouds- en reparatiekosten zijn ook een all-risk verzekering en houderschapsbelasting al voor u betaald. Daarnaast kunt u het shortlease contract na de afgesproken introductietermijn per maand opzeggen! Deze vorm van shortlease is dus ook ideaal voor starters, ZZP-ers en werknemers in hun proefperiode.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Citroën Jumper L2H2 shortlease informatie

Tijdens het ontwerpen van de Citroën Jumper L2H2 is veel rekening gehouden met ergonomie en gebruiksgemak. De bedrijfswagen biedt veel gemak bij het in- en uitladen van materialen en door de perfecte verhouding tussen de buitenmaten en de laadruimte kunt u optimaal genieten van de Citroën Jumper L2H2. De Citroën Jumper L2H2 is al vanaf € 435,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Citroën Jumper L2H2 full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

Citroën Jumper L2H2 leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Citroën Jumper L2H2 leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Citroën Jumper L2H2

De Citroën Jumper L2H2 behoort tot de categorie groot. U least bij DealerLeasing al een Citroën Jumper L2H2 vanaf € 435,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een Citroën Jumper L2H2 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy