Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Alle modellen bestelauto's zijn bij Dealerleasing uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat u snel kunt shortleasen. Vaak binnen 48 uur na ondertekening van het contract staat uw bestelauto klaar. Ook bij onze bestelauto's geldt: shortlease is per maand opzegbaar en u rijdt met een laagste prijsgarantie.

Shortlease: kleine bestelauto

De kleine bestelwagens bieden meer laadruimte en laadvermogen, maar combineren dit nog steeds met het comfort en wendbaarheid van de modellen uit de 'compact' categorie. Ook deze bestelwagens zijn direct uit voorraad inzetbaar en shortlease is mogelijk vanaf €349,- per maand.

Fiat Scudo

Vanaf € 349,- p/mMeer info

Shortlease: grote bestelauto

In de categorie 'groot' zijn de modellen met de meeste laadruimte en laadvermogen te vinden. Dit zijn bestelbussen met lengte 2 (L2) en hoogte 2 (H2), 6- of 9-persoons bussen of een meubelbak. Ook shortlease van deze grotere bestelbussen is mogelijk, vanaf €474,- per maand.

Ford Transit L2H2

Vanaf € 509,- p/mMeer info

Mercedes-Benz Sprinter L2H2

Vanaf € 610,- p/mMeer info

Opel Movano L2H2

Vanaf € 610,- p/mMeer info

Renault Master L2H2

Vanaf € 549,- p/mMeer info

Fiat Ducato L2H2

Vanaf € 569,- p/mMeer info

Meubelbak met laadklep

Vanaf € 849,- p/mMeer info

Peugeot Boxer L2H2

Vanaf € 535,- p/mMeer info

Volkswagen Crafter L2H2

Vanaf € 474,- p/mMeer info
© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy