Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Fiat Ducato L2H2 (short)lease vanaf slechts € 569,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Shortlease de Fiat Ducato voordelig bij Dealerleasing tegen een all-in prijs. Voor een maandelijks bedrag van € 569,00 bent u all-risk verzekerd en hoeft u niet te betalen voor onderhoud en reparatie. Wegenbelasting en inzittendenbelasting zijn ook inbegrepen in de prijs. Tevens is het contract maandelijks opzegbaar, zodat u nooit ergens aan vast zit.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Fiat Ducato L2H2 shortlease informatie

De Fiat Ducato L2H2 is zowel in de lengte als in de hoogte ruimer dan de Fiat Ducato, dit biedt veel mogelijkheden tijdens het transporteren. Daarom is de Ducato L2H2 geschikt voor bijna ieder transport. Ook voor lange afstanden is deze bedrijfswagen zeer geschikt, vanwege de ruime cabine en de comfortabele zitpositie. De Fiat Ducato L2H2 is al vanaf € 569,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Fiat Ducato L2H2 full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

Fiat Ducato L2H2 leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Fiat Ducato L2H2 leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Fiat Ducato L2H2

De Fiat Ducato L2H2 behoort tot de categorie groot. U least bij DealerLeasing al een Fiat Ducato L2H2 vanaf € 569,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een Fiat Ducato L2H2 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy