Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Fiat Scudo (short)lease vanaf slechts € 349,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Shortlease de Fiat Scudo met een all-in prijs vanaf € 349,00 per maand bij Dealerleasing. Geen zorgen meer over belasting, verzekering, onderhoud en reparatie aangezien deze kosten maandelijks zijn inbegrepen. De Fiat Scudo is een bestelauto met een Italiaans tintje, geschikt voor alledaagse werkzaamheden. Aangezien het contract maandelijks opzegbaar is, zit u er nooit aan vast.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Fiat Scudo shortlease informatie

De functionele laadruimte van de Fiat Scudo is kenmerkend voor de bedrijfswagen. De indeling zorgt ervoor dat de laadcapaciteit optimaal benut kan worden, daarnaast is de laadruimte toegankelijk doordat de Scudo uitgerust is met de hoogste schuifdeur in zijn klasse. De Fiat Scudo is al vanaf € 349,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Fiat Scudo full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

Fiat Scudo leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Fiat Scudo leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Fiat Scudo

De Fiat Scudo behoort tot de categorie medium. U least bij DealerLeasing al een Fiat Scudo vanaf € 349,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een Fiat Scudo met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy