Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Ford Transit Custom (short)lease vanaf slechts € 419,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

De Ford Transit Custom is een middelgrote bestelauto van het Amerikaanse merk Ford. Met het zeer gunstige brandstofverbruik en comfortabele interieur, zal deze bedrijfsbus bij de ondernemer geliefd zijn. gemaakt om u van alle gemakken te voorzien. Bij DealerLeasing is het mogelijk de bedrijfsauto op zowel lease als shortleasebasis af te nemen. Dit allemaal voor een prijs vanaf slechts € 419,00 per maand. Deze shortlease is per maand opzegbaar en kosten voor onderhoud, reparatie, verzekering en belasting zijn bij de prijs inbegrepen.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Ford Transit Custom shortlease informatie

De Ford Transit Custom is een middelgrote bedrijfswagen van Ford en is in 2012 geïntroduceerd. De Custom vult het gat op tussen de Transit Connect en de Transit, waardoor de Ford Transit Custom een erg praktische en comfortabele bedrijfswagen is. De Ford Transit Custom is al vanaf € 419,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Ford Transit Custom full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

Ford Transit Custom leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Ford Transit Custom leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom behoort tot de categorie medium. U least bij DealerLeasing al een Ford Transit Custom vanaf € 419,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een Ford Transit Custom met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy