Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Koelwagen Medium (short)lease vanaf slechts € 995,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Koelwagen Medium shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Koelwagen Medium shortlease informatie

Koelwagen medium huren vanaf € 995,00 per maand

Als ondernemer kunt u behoefte hebben aan een koelwagen. Of u nu verse voedingswaren, medicijnen of andere bederfelijke goederen vervoert: u vertrouwt op uw koelauto om goederen efficiënt en in de beste conditie bij uw klanten af te leveren. Koeltransport is voor veel bedrijven een essentieel onderdeel van hun werkzaamheden.

Koelwagen lang huren vanaf €995 per maand

Bij Dealerleasing heeft u de mogelijkheid om een koelwagen te huren. Dit wilt zeggen dat u een lease overeenkomst met ons kunt afsluiten tegen scherpe tarieven. Hierdoor kunt u profiteren van alle voordelen van full operational lease, maar niet vast zit aan lange contracten. Met de specialisatie in de zakelijke markt begrijpen we precies met welke factoren u te maken heeft.

Een koelwagen shortlease is inclusief:

  • All risk verzekering met Europese dekking
  • Pechhulp binnen de EU
  • Onderhoud en reparatie met vervangend vervoer en gratis breng- en haalservice
  • Verzekering voor inzittenden
  • Rente, houderschapsbelasting en afschrijvingen

Ford Transit Custom koelwagen

De Ford Transit Custom koelwagen biedt prijsgunstige en veelzijdige oplossingen voor iedere ondernemer die bijvoorbeeld verse of diepvries producten vervoert. Hierdoor is het mogelijk om de wagen op verschillende temperaturen in te stellen. Van -20 tot 22 graden Celsius, de Transit Custom koelwagen kan het beide. Daarnaast is deze koelwagen voorzien van een dag en nachtkoeling voor optimaal comfort. De cabinebediening van de koelwagen is eenvoudig in het gebruik en schakelt automatisch tussen koeling tijdens het rijden of stand-by op netstroom. Ook is de koelunit extra stil, zodat u en uw omgeving geen hinder ervaart tijdens het rijden.

De koelwagen is standaard voorzien van een openslaande zijdeur en dubbel geïsoleerde achterdeuren. De functionaliteit van de koelwagen betreft dus koelen, vriezen, verwarmen. Onze koelwagens worden geleverd Incl. 10 meter kabel t.b.v. nachtkoeling.  

Mercedes-Benz Vito koelwagen

De verlengde variant van de Mercedes-Benz Vito is de perfecte koelwagen uit de middelste klasse. Het rijcomfort van deze bestelwagen is bijzonder goed. Het lage brandstofverbruik en de krachtige motoren maken dat u met uw gekoelde goederen snel van A naar B gaat. Zelfs in de standaarduitvoering is deze bedrijfswagen voorzien van een krachtige motor met unieke mogelijkheden op het gebied van comfort. 

De Mercedes Benz Vito is voorzien van een transportkoelinstallatie. Met de Mercedes Benz Vito bent u verzekerd van een betrouwbare koelwagen voor het transporteren van producten met een gecontroleerde temperatuur. Op deze manier kunt u uw goederen zo vers mogelijk transporteren.

Direct inzetbaar en uit voorraad leverbaar

Vervoert u consumptiegoederen of farmaceutische producten? Dan is het zelfs noodzakelijk dat u een betrouwbare koelwagen gebruikt. Voorgeschreven temperaturen zijn wettelijk verplicht en vastgelegd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) in de Warenwet. Hiermee wordt de veiligheid van consumptiegoederen en farmaceutische producten gewaarborgd. Voor het naleven van deze wet- en regelgeving bent u als producent/transporteur verantwoordelijk.

Om hieraan te kunnen voldoen, bieden wij u een verscheidenheid aan koelwagens en vrieswagens. Wij kunnen deze koelwagen uit voorraad leveren. Dit geldt voor zowel nieuwe als jong gebruikte modellen.

Mercedes Vito lease opties

Op dit moment hebben we een direct inzetbare Mercedes Benz Vito koelwagen op voorraad. Deze koelwagen is van het bouwjaar 2019. De auto is direct uit voorraad leverbaar en beschikt onder andere: 

  • Navigatie
  • Trekhaak
  • All season banden

 

 

 

 Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy