Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Mercedes-Benz Sprinter L2H2 (short)lease vanaf slechts € 610,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Shortlease de Mercedes Sprinter vanaf € 610,00 per maand bij Dealerleasing en geniet belastingvrij van wat deze bedrijfswagen te bieden heeft. Met een laadvermogen tot 17 kubieke meter kunt u voortaan elke klus aan. Naast de belasting zijn ook de kosten voor de verzekering, reparatie en onderhoud inbegrepen en is het contract maandelijks opzegbaar. Zo kunt u op alle vlakken flexibel blijven ondernemen.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Mercedes-Benz Sprinter L2H2 shortlease informatie

De Mercedes-Benz Sprinter L2H2 is een populaire bedrijfswagen onder veel ondernemers, mede dankzij het aanbod van vele uitvoeringen, opties en motoren. De combinatie tussen comfort en veiligheid is tot in de kleinste details verwerkt. Het dashboard is bijvoorbeeld simpel gehouden, zodat de tellers en schermen makkelijk te lezen zijn en de bestuurder meer aandacht heeft voor de weg. De Mercedes-Benz Sprinter L2H2 is al vanaf € 610,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Mercedes-Benz Sprinter L2H2 full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

Mercedes-Benz Sprinter L2H2 leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Mercedes-Benz Sprinter L2H2 leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Mercedes-Benz Sprinter L2H2

De Mercedes-Benz Sprinter L2H2 behoort tot de categorie groot. U least bij DealerLeasing al een Mercedes-Benz Sprinter L2H2 vanaf € 610,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een Mercedes-Benz Sprinter L2H2 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy