Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Mercedes-Benz Vito (short)lease vanaf slechts € 469,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Dealerleasing biedt de Mercedes Vito shortlease aan vanaf slechts € 469,00 per maand. Bij deze prijs zijn onder meer de kosten voor onderhoud, reparatie, verzekering en belasting inbegrepen. Geniet ook van gratis haal- en brengservice en direct vervangend vervoer tijdens onderhoud of reparatie. Tevens is het shortlease contract na de introductieperiode maandelijks opzegbaar. Ontdek wat de Mercedes Vito voor u kan betekenen!

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Mercedes-Benz Vito shortlease informatie

Voor ondernemers met een wisselende mobiliteitsbehoefte is de Mercedes Vito een uitstekende bedrijfswagen. Door de grote schuifdeur aan de zijkant en de achterklep die naar de bovenzijde opent is de laadruimte optimaal bereikbaar. Daarnaast is het interieur van de Vito comfortabel en luxueus ingericht. De Mercedes-Benz Vito is al vanaf € 469,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Mercedes-Benz Vito full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

Mercedes-Benz Vito leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Mercedes-Benz Vito leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito behoort tot de categorie medium. U least bij DealerLeasing al een Mercedes-Benz Vito vanaf € 469,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een Mercedes-Benz Vito met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy