Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Opel Vivaro L1H1 (short)lease vanaf slechts € 445,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Dealerleasing biedt de Opel Vivaro met shortlease aan vanaf € 445,00 per maand. Deze kwalitatieve bedrijfswagen is bij uitstek geschikt voor de flexibele ondernemer die zorgeloos wilt rijden. Bij Dealerleasing is het contract namelijk maandelijks opzegbaar zodat u nooit ergens aan vast zit en zijn de kosten van onder meer verzekering, belasting, onderhoud en reparatie al in de prijs inbegrepen.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Opel Vivaro L1H1 shortlease informatie

De Opel Vivaro is dankzij de ergonomisch ingerichte cabine een prettige bedrijfswagen voor ondernemers. Zowel op lange afstanden als op korte afstanden is de Vivaro geschikt voor iedere klus. De Opel Vivaro is al vanaf € 445,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Opel Vivaro full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

Opel Vivaro leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Opel Vivaro leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Opel Vivaro

De Opel Vivaro behoort tot de categorie medium. U least bij DealerLeasing al een Opel Vivaro vanaf € 445,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een Opel Vivaro met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.

 Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy