Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Peugeot Boxer L1H1 (short)lease vanaf slechts € 535,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Shortlease de Peugeot Boxer bij Dealerleasing voor slechts € 535,00 per maand. Tevens kunt u het contract maandelijks opzeggen. Bij de full-operational prijs zijn onder andere de kosten voor verzekering, onderhoud, reparatie en belasting inbegrepen.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Peugeot Boxer L1H1 shortlease informatie

De Peugeot Boxer is een comfortabele en middelgrote bedrijfswagen, er veel laadruimte beschikbaar is. Daarom heeft u met de Peugeot Boxer enorm veel mogelijkheden om materialen te transporteren. De Peugeot Boxer is al vanaf € 535,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Peugeot Boxer full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

Peugeot Boxer leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Peugeot Boxer leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Peugeot Boxer

De Peugeot Boxer behoort tot de categorie medium. U least bij DealerLeasing al een Peugeot Boxer vanaf € 535,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een Peugeot Boxer met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy