Shortlease een bestelauto
Uit voorraad leverbaar
Bedrijfswagen lease

Volkswagen Caddy (short)lease vanaf slechts € 439,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Shortlease de Volkswagen Caddy bij Dealerleasing. Deze auto met eenvoudige bediening is ruimtelijk ingedeeld en uitermate geschikt voor de alledaagse klus. Vanaf slechts € 439,00 per maand kunt u deze auto shortleasen inclusief houderschapsbelasting, all-risk verzekering, onderhoud en reparatie. Deze flexibele shortlease is per maand opzegbaar en biedt u tevens de laagste prijsgarantie.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Volkswagen Caddy shortlease informatie

De Volkswagen Caddy is een comfortabele bedrijfswagen met een robuust interieur. Mede dankzij zijn zuinige verbruik is de Caddy de 'Bestverkochte bestelauto van 2014'. De Volkswagen Caddy is al vanaf € 439,00 per maand te leasen bij DealerLeasing. 

Bij DealerLeasing wordt de Volkswagen Caddy full operational shortlease aangeboden. Daar zitten verschillende services bij inbegrepen zoals een All Risk verzekering inclusief inzittendenverzekering, volledig onderhoud en reparatie, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Daarnaast heeft u gratis pechhulp in binnen- en buitenland en in sommige gevallen gratis haal- en brengservice. Maar u houdt zelf de controle over het contract door maandelijks te kunnen opzeggen.

Volkswagen Caddy leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Volkswagen Caddy leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy behoort tot de categorie compact. U least bij DealerLeasing al een Volkswagen Caddy vanaf € 439,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Daarnaast biedt DealerLeasing de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd de laagste prijs heeft! Heeft u interesse in het leasen van een Volkswagen Caddy met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy