Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Dealerleasing klachten

Duizendmaal excuus - want klanttevredenheid staat bij ons ontzettend hoog in het vaandel! Soms slaan wij de plank echter volkomen mis en daar bent u dan de dupe van, wat natuurlijk nooit onze bedoeling is.

U heeft een klacht over DealerLeasing

Het kan gebeuren dat dingen niet verlopen zoals u en wij willen dat ze gaan. Wij streven immers dat u met veel plezier en totaal onbezorgd uw auto kunt rijden en deze weer zonder problemen kunt inleveren wanneer u besloten heeft uw lease te beëindigen. Deze filosofie wordt natuurlijk gestaafd door het feit dat wij bijvoorbeeld in het geval van onderhoud de auto bij u op locatie komen halen en deze daar ook weer terugbrengen zodra het onderhoud voltooid is. Wij willen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken, van offerte aanvraag tot het tekenen van de overeenkomst en van aflevering van de auto tot inlevering van de leaseauto en 'afronding van het contract'!

Uw klacht of negatieve ervaring kenbaar maken

Helaas komt het voor dat wij toch ergens fouten maken waarover u - terecht - uw ongenoegen wilt uiten! Er zijn verschillende manieren om uw klacht of feedback bij ons kenbaar te maken, waarbij contact over uw Dealerleasing klacht per e-mail onze voorkeur behoeft. Anderzijds kunt u er voor kiezen uw klacht of negatieve ervaring kenbaar te maken op fora of social media. Uw doel is natuurlijk om tot een oplossing te komen en - hoewel wij zeer ons best doen - kunnen wij niet alle online uitingen monitoren. Dit met mogelijk gevolg dat uw klacht niet door ons gehoord wordt en dat is jammer! Wij komen immers graag tot een voor u passende oplossing en dat kan alleen wanneer uw klacht ons ook daadwerkelijk bereikt.

Wat doe ik met mijn klachten over Dealerleasing?

Heeft u een opmerking, klacht of feedback over Dealerleasing, haar website, uw contract, uw lease auto, het onderhoud of iets anders aan onze dienstverlening waarover u niet tevreden bent? Dan horen wij dat heel graag van u, zodat wij samen met u het probleem op kunnen lossen. Daar draait het immers om, nietwaar?!

Het heeft onze voorkeur wanneer u uw klacht via e-mail aan ons kenbaar maakt. Dit kan via klachten@dealerleasing.nl. Op deze manier kunnen wij ons - voordat wij u contacteren - verdiepen in uw leasedossier en in onze reactie direct met een passende oplossing komen.

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy