Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten.

Stel uzelf voor *

Kort Auto Leasen
Shortlease: per maand opzegbaar

Bedrijfswagen lease

Lease Auto’s tot 1 jaar

Direct offerte aanvragen

Auto lease is een veel voorkomende oplossing om te voorzien in mobiliteitsbehoefte. De mogelijkheid tot shortlease is echter veel minder bekend. Veel mensen gaan er vanuit dat lease niet tot de mogelijkheden behoort als je niet voor meerdere jaren aan een contract vast wil zitten. Met shortlease is dat wel degelijk mogelijk. Het is eigenlijk niet anders dan een reguliere lease, maar dan voor een kortere periode. Bij Dealerleasing zijn alle contracten per maand opzegbaar. Hiermee profiteert u van alle voordelen van een full-operational lease, maar ook van de flexibiliteit die huren u zou bieden.

Klanten over een korte periode leasen

De reden waarom wij voor shortlease hebben gekozen is omdat het een flexibele constructie betreft. In ons werk moeten we snel moeten kunnen schakelen en dit heeft ook betrekking op de lease van auto’s binnen de organisatie. Shortlease geeft ons de mogelijkheid om voor een korte periode een auto te leasen tegen een goede prijs, maar geeft ook ruimte om de auto voor een langere termijn af te nemen. Dealerleasing zorgt voor een snelle aflevering van de auto’s en werkt met korte lijnen, waardoor wij als bedrijf weer in staat zijn om snel te kunnen schakelen. Zo is in de loop der jaren een fijne en professionele samenwerking ontstaan en willen wij u Dealerleasing zeker aanraden.

Mirella Wulffele (Officemanager), House of Sales

Ik heb ruime ervaring met diverse maatschappijen. ik had eigenlijk niet verwacht dat aan al mijn wensen zou worden voldaan, maar. Met Ruud en Dealerleasing was het gelijk duidelijk. Korte lijnen, snelle reactie, goede service, bereikbaar en aanspreekbaar - EN goede prijs! We hebben inmiddels twee auto's lopen, ook weer 1 beeindigd en binnenkort gaan we een nieuw contract starten. Allemaal even makkelijk, halen/brengen van de auto en communicatie helemaal prima. Toch geen 5 sterren gegeven, er is altijd iets om naar te streven! Zonnis kijkt uit naar een verdere zonnige samenwerking!

Monique (Operationeel Manager), Zonnis BV

Het aanbod voor korte lease

Dealerleasing heeft een ruime voorraad auto's en bestelauto's waardoor u vaak binnen 48 uur na ondertekenen van het leasecontract al kunt rijden. Hieronder een greep uit het aanbod.


Laatste nieuws

Alle voordelen van kort leasen

Kort een auto leasen, oftewel Shortlease is om verschillende redenen aantrekkelijk. De opzegtermijn van 1 maand geeft u de flexibiliteit die u nodig heeft en de goede service en uitstekende voorwaarden zorgen ervoor dat u niet hoeft om te kijken naar andere kosten. Het gaat namelijk om een all-inclusive lease, u hoeft alleen nog maar te tanken.

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl. Alle rechten voorbehouden (disclaimer). Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.