Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Lease voor starters

Direct offerte aanvragen

Als startende ondernemer wilt u zich geheel richten op uw onderneming. U heeft genoeg zaken om over na te denken en te regelen. Mobiliteit is daarvan een belangrijk onderdeel. Gaat u een auto kopen of een auto leasen als startende ondernemer? Het kopen van een auto is een hele investering, vooral als u deze middelen hard nodig hebt voor andere zaken. Denk in dit geval aan lease voor starters.

In de praktijk blijkt dat starters bij lease vaak tegen obstakels aanlopen. Lease voor een startende ondernemer is namelijk vaak moeilijk rond te krijgen. Wij bij Dealerleasing zijn van mening dat starters ook de mogelijkheid tot lease moeten hebben. Wij denken hierin met de startende ondernemer mee en hanteren daarom een soepel acceptatiebeleid.

Auto leasen als startende ondernemer

Wij weten maar al te goed dat ook startende ondernemers flexibel en mobiel moeten zijn. Een oplossing hiervoor is de shortlease van een auto of bestelauto. Shortlease heeft als grote voordeel dat u slechts 1 maand opzegtermijn heeft. U hoeft zich als startende ondernemer dus niet te binden aan een langlopend leasecontract, u kiest zelf welke contract het beste bij u als startende ondernemer past.

Een ander voordeel van shortlease is de all inclusive prijs, u betaalt alleen nog kosten voor de brandstof. U betaalt alleen nog de kosten voor het tanken. Bijkomende kosten, zoals onderhoud of eventuele pech zijn direct in het vaste bedrag meegerekend. Dealerleasing maakt een auto leasen als startende ondernemer eenvoudig en flexibel.

Lease startende ondernemer - geen cijfers aantonen

Lease voor starters is vaak lastig, omdat u bij de meeste leasemaatschappijen cijfers van uw onderneming moet aantonen. Dealerleasing snapt dat u als startende ondernemer nog geen historische cijfers van uw bedrijf heeft. Het draait bij ons niet om de cijfers, maar om de ondernemer.

Heeft u nog vragen met betrekking tot lease voor startende ondernemers? Wilt u een auto leasen als startende ondernemer? Bent u op zoek naar een flexibele partij die lease voor starters ondersteunt? Neem dan telefonisch contact op met een van onze deskundige adviseurs.

Mogelijke leaseauto's voor starters

Dealerleasing kan altijd auto's aanbieden tegen zeer flexibele voorwaarden. U kunt vaak al binnen 48 uur na het ondertekenen van het contract gaan rijden. Hieronder een greep uit het aanbod.


Laatste nieuws

Alle voordelen van lang huren

Een auto lang huren met shortlease bij Dealerleasing heeft verschillende voordelen. De opzegtermijn van n maand geeft u flexibiliteit. Shortlease is een all-inclusive lease voor een scherpe prijs, u hoeft alleen nog maar te denken aan de benzine.

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy