Wij vinden het belangrijk dat u volledig ontzorgt en probleemloos in uw auto kunt rijden. Doordat wij onze klanten volledig ontzorgen, hoort hier het benodigde onderhoud van het voertuig bij. Elk voertuig heeft na verloop van tijd onderhoud nodig. Wij begrijpen dat u hier liever niet op zit te wachten maar dit is helaas onvermijdelijk. Op het moment dat u een contract heeft getekend bij Dealerleasing betekent dit dat wij, al uw aanverwante zaken uit handen nemen. U hoeft enkel te tanken, wij verzorgen de rest.

Update Corona

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rondom COVID-19, hebben wij als Dealerleasing de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Bij de aflevering van het voertuig worden de onderhoudspapieren meegegeven. Hierin kunt u zelf inzien wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt. Wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt, kunt u in dat geval een afspraak met ons inplannen. Bij het inplannen van deze afspraak kunt u de gewenste ophaal locatie zelf bepalen. Wij regelen chauffeurs die uw auto komen ophalen en na de onderhoudsbeurt op uw gewenste locatie weer aflevert. Wanneer er onderhoud aan uw voertuig wordt verricht, zorgen wij ervoor dat er vervangend vervoer inbegrepen zit waardoor u nooit zonder auto zult komen te zitten. Neem contact op of vul het formulier onderaan deze pagina in om een onderhoudsafspraak in te plannen. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig laten uitvoeren van onderhoud, al kunt u uiteraard altijd bij ons informeren wanneer uw auto toe is aan onderhoud. Via onderstaand formulier plant u eenvoudig en snel uw onderhoudsafspraak..

  Uw gegevens

  Aanhef
  Dhr.Mw.
  Uw achternaam*

  Huidige locatie van uw voertuig

  Inplannen van uw onderhoud


  Houd rekening bij het invullen van uw voorkeursdatum met een wachttijd van 3 weken