Occasion lease
Shortlease: per maand opzegbaar

Bedrijfswagen lease

Shortlease een jonge occasion

Direct offerte aanvragen

Dealerleasing biedt altijd een ruime keuze uit jonge occasions die vrijwel per direct voor shortlease beschikbaar zijn. De auto's zijn veelal dealeronderhouden zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Bovendien gelden al onze voordelen natuurlijk ook voor occasion shortlease. Dat wil zeggen dat u direct vervangend vervoer krijgt bij schade. onderhoud of reparatie. Shortlease is een all-inclusive overeenkomst waar wij tevens een laagste prijsgarantie op bieden: nergens in Nederland kunt u goedkoper een auto rijden. De lage prijs gecombineerd met de opzegtermijn van 1 maand maakt occasion shortlease extra interessant.

Ons occasion lease aanbod

Door het gehele proces van aankoop tot onderhoud in eigen beheer te houden kan Dealerleasing altijd jonge occasions voor shortlease aanbieden. Dat geldt niet alleen voor auto's, ook voor bestelauto's. Hieronder een greep uit het aanbod:


Laatste nieuws

Alle voordelen van occasion lease

Occasion shortlease heeft verschillende voordelen. De opzegtermijn van één maand geeft u flexibiliteit. De auto’s zijn altijd uitstekend onderhouden en we bieden een laagste prijsgarantie. Occasion lease is een all-inclusive lease voor een scherpe prijs, u hoeft alleen nog maar te tanken.

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy