Occasion lease
Shortlease: per maand opzegbaar

Bedrijfswagen lease

Shortlease een jonge occasion

Direct offerte aanvragen

Dealerleasing biedt altijd een ruime keuze uit jonge occasions die vrijwel per direct voor shortlease beschikbaar zijn. De auto's zijn veelal dealer onderhouden, waardoor je met een gerust hart de weg op kunt. Daarnaast gelden al onze voordelen natuurlijk ook voor occasion shortlease. Dat wil zeggen dat u direct vervangend vervoer ontvangt tijdens schade, onderhoud of reparatie aan uw auto. Shortlease is een all inclusive overeenkomst, waarop wij een laagste prijsgarantie bieden: nergens in Nederland kunt u goedkoper een auto shortleasen. De lage prijs in combinatie met een opzegtermijn van 1 maand, maakt occasion shortlease extra interessant.

Ons occasion lease aanbod

Door het proces van aankoop tot onderhoud in eigen beheer te houden kan Dealerleasing altijd jonge occasions aanbieden voor shortlease. Dat geldt niet alleen voor auto's, ook voor bestelauto's. Hieronder staat een kleine greep uit het aanbod auto's.


Laatste nieuws

Alle voordelen van occasion lease

Occasion shortlease heeft verschillende voordelen. De opzegtermijn van één maand geeft u flexibiliteit. De auto’s zijn altijd uitstekend onderhouden en we bieden een laagste prijsgarantie. Occasion lease is een all-inclusive lease voor een scherpe prijs, u hoeft alleen nog maar te tanken.

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy