Direct uw shortlease offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een auto of bedrijfswagen om uw mobiliteitsbehoefte te vervullen en wilt u snel op weg? Geef uw wensen aan ons door via het formulier en een van onze adviseurs zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

We bespreken uw wensen, doen u op basis van onze actuele voorraad een passend voorstel. We leveren veel van onze modellen uit voorraad en dat betekent dat u snel kunt rijden. Vaak is het zo dat wij binnen 48 uur na ondertekening van het leasecontract uw auto beschikbaar hebben.

5 Redenen om te shortleasen bij Dealerleasing

  • We hanteren de laagste prijsgarantie bij alle shortlease overeenkomsten. We zijn dan ook de goedkoopste shortlease maatschappij van Nederland.
  • We werken met vaste uitvoeringen en kunnen deze uit voorraad leveren. Dat betekent dat u snel over uw (bestel)auto kunt beschikken en dus snel de weg op kunt.
  • We hanteren een soepel acceptatiebeleid en beoordelen uw cijfers op basis van gezond verstand. Dat geldt ook voor ZZP’ers of ondernemers met een startend bedrijf.
  • Rijden voor een vaste lage prijs. De full-operational leasecontracten zijn inclusief verzekering, houderschapsbelasting, afschrijving onderhoud en reparatie. U hoeft alleen te tanken.
  • Profiteer van flexibiliteit. Leasen kan al vanaf 1 maand en de contracten zijn per maand opzegbaar. U loopt dan ook geen risico op stilstand.
  • Grootste aanbod van NL
Lees meer


Selecteer het type autoSelecteer het type bestelwagen


Selecteer het type elektrische auto
Persoonlijke gegevensBezig met verzenden...