Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Schade app

Steeds meer mensen werken online. Steeds vaker worden uiteenlopende zaken online geregeld. Bij Dealerleasing spelen we hierop in door middel van de schade app. Schade melden was nog nooit zo eenvoudig. Met de schade app wordt schade melden steeds makkelijker. Het papieren schadeformulier is niet meer nodig. U meldt vanaf nu eenvoudig schade via de app schadeformulier.

Dealerleasing is vanaf nu aangesloten aan de app schadeformulier. Voor u als gebruiker worden direct de juiste gegevens geladen:

U download de app schadeformulier eenvoudig vanuit uw app store op uw smartphone.

Geschikt voor alle mobiele telefoons

De app is geschikt voor bijna alle mobiele telefoons. Zowel met het besturingssysteem van Apple als met een Android of Windows telefoon meldt u eenvoudig online uw schade. Download de app in uw eigen appstore via onderstaande link:

Zodra u het schadeformulier verstuurd met de schade app krijgen wij deze automatisch binnen. Tevens is het eenvoudig om vanuit de app een PDF te maken voor uw eigen administratie.

Alle schade wordt automatisch door alle partijen ingevuld via 1 smartphone. Van een eenzijdig ongeval tot een aanrijding met een vrachtwagen. Alle verzekeraars ondersteunen hierin de schade app.

App schadeformulier inclusief digitale handtekening

De schade app maakt gebruik van een digitale handtekening. De digitale handtekening maakt de schademelding via de app schadeformulier rechtsgeldig. De bevestiging van de digitale handtekening via de schade app werkt door middel van een sms code die vanuit de app schadeformulier gestuurd wordt naar uw telefoon.

Foto's toevoegen aan de schade app

Het toevoegen van foto's aan de schademelding gaat eenvoudig via de app schadeformulier. U hoeft geen schetsen meer te maken van de toedracht van het ongeval. U maakt zelf foto's van de schade en van de situatie op de weg. Eventueel voegt u zelf een korte omschrijving toe aan de schademelding in de schade app.

Alle Europese verzekeraars zijn aangesloten bij de schade app. Zo gebruikt u de app schadeformulier ook eenvoudig wanneer u in het buitenland bent. Handig als u bijvoorbeeld een buitenlandse klus heeft aangenomen. Een andere bijkomstigheid in het buitenland is dat de schade app niet alleen in het Nederlands werkt, maar meertalig is:

Heeft u nog vragen met betrekking tot de app schadeformulier? Wilt u eenvoudig een schademelding doorgeven via de schade app, maar heeft u hier nog vragen over? Neem dan telefonisch contact op met een van onze deskundige medewerkers.

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy