Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Shortlease met 14% bijtelling

Per 2016 is de ‘regeling privégebruik auto van de werkgever’ opnieuw drastisch gewijzigd. Het aantal nieuw beschikbare auto’s dat in de categorie voor 14% bijtelling valt is flink afgenomen. Voor veel modellen die in 2015 of daarvoor in de laagste categorie voor bijtelling vielen, dient nu een percentage van zelfs 21% bijtelling gerekend te worden.

Wij informeren u graag vooraf over de bijtelling bij shortlease en helpen u graag op weg in een auto met lage bijtelling. Door vroeg te anticiperen op de vernieuwde regelgeving met betrekking tot bijtelling, hebben wij ook in 2016 nog steeds een groot aanbod modellen met 14% bijtelling.

Aanbod Shortlease auto's met 14% bijtelling

Onderstaande modellen zijn ook in 2016 als shortlease met 14% bijtelling leverbaar door Dealerleasing. Wij informeren u graag hoe u zelfs tot 2021 kunt profiteren van deze lage bijtelling. Ook bij deze modellen geldt een laagste prijsgarantie en dat de shortlease contracten per maand opzegbaar zijn.

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy