Shortlease Bedrijfswagen

Shortlease bedrijfswagen: handig voor ondernemers

Heb je als ondernemer een mobiliteitsprobleem voor korte tijd? Dan zoek je vanzelfsprekend een flexibele oplossing. Heb je al aan de voordelen van shortlease van een bedrijfswagen gedacht? Of je nu tijdelijk personen of materiaal vervoert: met shortlease helpt Dealerleasing je als ZZP’er of MKB’er vooruit. Shortlease houdt het midden tussen een huurcontract en een langdurig leasecontract. Flexibiliteit is de kracht van shortlease. 

 

Voordelen shortlease bedrijfswagen

Shortlease is financieel aantrekkelijker dan een bedrijfswagen huren. En je zit ook niet vast aan de langdurige contracten van long-lease. Dealerleasing heeft de laagste prijsgarantie van Nederland. Voor een vast bedrag per maand zijn al je kosten gedekt. Alleen de brandstof en eventuele boetes zijn voor eigen rekening. Als je je bedrijfswagen shortleast, heb je bovendien een zeer ruime keuze uit merken, modellen en uitvoeringen. Ook jouw ideale bedrijfswagen staat bij Dealerleasing startklaar op je te wachten.

 

Keuze uit groot aantal merken en modellen

Dealerleasing biedt met shortlease flexibele oplossingen voor je mobiliteitsprobleem als ondernemer. We beschikken over een groot aantal compleet uitgeruste bedrijfswagens. Je hebt de keuze uit diverse merken, uitvoeringen en prijsklassen. Alleen de variatie in beschikbare laadruimtes is al heel groot (3 tot 22 vierkante meter). De kans is dus heel groot dat we een bedrijfswagen in huis hebben die past bij jouw budget en behoefte als ondernemer.

 

Korte tijd een bedrijfswagen nodig? Kom naar Dealerleasing!

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Bekijk alle beschikbare merken en modellen op onze website. Of bezoek één van onze vestigingen in Nederland. Onze leaseadviseurs denken graag met je mee en geven je goed onderbouwde adviezen. Zo slagen we er samen in om de juiste keuze voor een bedrijfswagen te maken. 

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?