Shortlease bestelbus

Waarom kiezen voor een shortlease bestelbus?

Met een shortlease bestelbus van Dealerleasing ben je als bedrijf erg flexibel. Zeker wanneer je te maken hebt met tijdelijke klussen en projecten, kun je baat hebben bij shortlease. Hiermee kun je een bestelbus voor een aantal maanden in gebruik nemen. Zo hoef je geen grote investeringen te doen voor meerdere bedrijfswagens of bestelwagens. Huren brengt ook een hoger prijskaartje met zich mee. Bij een shortlease via Dealerleasing heb je de voordelen van het huren van een bestelbus, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs. Wij kunnen een leasecontract op maat laten samenstellen, welke aan jouw wensen voldoet. Iedere maand kun je bepalen of je wilt opzeggen of dat je de bestelbus nog blijft gebruiken. Hierdoor ben je erg flexibel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

De voordelen van een shortlease bestelbus

Met een shortlease bestelbus van Dealerleasing kun je profiteren van veel voordelen. Zo zit je niet vast aan een lang contract en kun je opzeggen wanneer jij dat wilt. Met onze ruime keuze uit diverse modellen rijd je altijd in de nieuwste bestelwagens. Na het tekenen van het leasecontract kun je binnen 24 uur plaatsnemen achter het stuur. De bestelbussen van Dealerleasing kunnen door het hele land worden geleverd tegen een meerprijs. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelbus op te komen halen. Je betaalt een vast bedrag, welke van tevoren is afgesproken. In dit bedrag worden ook de wegenbelasting, onderhoud en reparaties opgenomen, zodat je niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. 

 

Waarom kiezen voor een shortlease bestelbus via Dealerleasing?

Een bestelbus shortlease van Dealerleasing kent veel voordelen. Zo zit je nergens aan vast. Heb je de bestelbus niet meer nodig? Dan zeg je het shortleasen van de bestelbus eenvoudig op. Dealerleasing heeft een ruim aanbod van 400 auto’s op voorraad. Hierdoor kun je altijd het juiste model of type auto vinden dat bij jou past. Daarnaast bieden wij altijd de laagste prijsgarantie. Voor bedrijven met flexibele opdrachten of regelmatige in- en uitstroom van medewerkers kan shortleasen een interessante keuze zijn. Zijn de bestelwagens niet meer nodig? Dan zeg je het contract eenvoudig op. Heb je meerdere wagens nodig? Dan is dat ook zo geregeld. Zowel voor bedrijven als startende ondernemers kent shortleasing veel voordelen. Onze adviseurs kunnen je hier meer over vertellen.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?