Shortlease Gebruikte Auto

Shortlease Audi A4 Station
Vanaf 1.059,- p/mnd
Station
incl. BTW
22%
Shortlease Land Rover Range Rover Sport
Vanaf 2.389,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Shortlease Opel Movano Bakwagen
Vanaf 999,- p/mnd
Bakwagen
excl. BTW
Shortlease Opel Vivaro Dubbele Cabine
Vanaf 569,- p/mnd
Dubbele cabine
excl. BTW

Shortlease gebruikte auto tegen prima condities

Heb je privé of zakelijk voor een korte periode een auto nodig. Shortlease een gebruikte auto als antwoord op je mobiliteitsvraagstuk. Dealerleasing is hét vertrouwde adres om een jong gebruikte luxe uitgevoerde auto te leasen tegen zeer aantrekkelijke, flexibele voorwaarden. Deze categorie jonge auto’s is eerder in gebruik geweest bij onze klanten. Voordat je als particulier of ondernemer onze occasions least, worden de auto’s zeer grondig gereinigd, van boven tot onder gecontroleerd en rijklaar gemaakt.

Wat is shortlease gebruikte auto?

Kies je voor shortlease van een gebruikte auto, dan pluk je de vruchten van de laagste prijsgarantie van Nederland. Maak de juiste keuze, draai de contactsleutel om en ga op weg. Je betaalt een vast maandbedrag dat alle kosten dekt. Je hoeft alleen de brandstof en eventuele boetes zelf te betalen. De opzegtermijn voor shortlease gebruikte auto’s bedraagt ook 1 maand. Gaat je voorkeur uit naar een ander merk of een luxere uitvoering. Ook dat regelen we in een handomdraai voor je.

Gebruikte auto’s in prima staat

Dealerleasing heeft het wagenpark met gebruikte auto’s altijd prima onderhouden. Bovendien is de leeftijd nooit ouder dan 5 jaar. Geen enkele auto heeft meer dan 100.000 kilometer op de teller. De verschillen met een nieuwe auto zijn dus niet zo groot. De kans is dus groot dat je met shortlease van een gebruikte auto kiest voor een zuinige, milieuvriendelijke auto. Nog een meevaller: de auto is al gebruikt, dus er hangt een ander prijskaartje aan dan bij een nieuwe auto.

Shortlease gebruikte auto’s bij Dealerleasing

Onze gebruikte auto’s zijn leverbaar in diverse modellen, typen en formaten. Check onze website voor de beschikbare auto’s. Of bezoek één van onze vestigingen in de buurt. Onze leaseadviseurs geven graag tekst en uitleg bij de diverse auto’s. Zo bieden ze je de ondersteuning om de juiste keuze te maken, die past bij je wensen en budget.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?