all-inclusive lease

All inclusive Shortlease

Wanneer u een auto zou kopen voor uw bedrijf moet u normaal gesproken rekening houden met heel wat kostenposten. De kosten voor de aanschaf van de auto, afschrijvingskosten, onderhoudskosten, belasting en natuurlijk ook de brandstofkosten. Indien u kiest voor shortlease vallen er een heleboel kosten weg .

U heeft geen aanschaf kosten, onderhoudskosten of afschrijvingskosten en de belasting wordt voor u betaald. Wat moet u dan wel betalen? De brandstofkosten. u betaalt aan Dealerleasing een maandelijks vast bedrag en uw eigen brandstof. Wij zorgen voor de rest!

Wat zit er in uw leasecontract inbegrepen  :

Onderhoud

Elke auto moet onderhoud krijgen, maar wat is het een fijne gedachte dat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Dealerleasing verzorgt het onderhoud van uw auto gedurende uw leaseperiode.

Verzekering van uw leasevoertuig

Ook de verzekering van uw leasevoertuig is bij ons standaard inbegrepen. Indien u schade zou rijden staat ons schade team 24/7 voor u klaar.

Motorrijtuigen & wegen belasting

De MRB & wegenbelasting wordt door ons betaald. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over deze belastingen.

Direct vervangend vervoer & pechhulp

Indien u uw reis niet meer kunt voortzetten, regelen wij direct de pechhulp en vervangend vervoer voor u. Dit geldt ook wanneer uw auto een onderhoudsbeurt heeft  of er een APK keuring gedaan moet worden.

Kunt u geen keuze maken?

Onze adviseurs kunnen u assisteren bij het kiezen van uw leaseauto.
Vul ons formulier met  uw wensen in en onze adviseurs kijken met u naar een passend voertuig. U hoeft hierbij nog niet te weten welk model u zou willen, enkel de categorie auto, uw budget, verwachte jaarkilometrage en looptijd.

Onze actiemodellen :

Shortlease de Skoda Citigo met de laagste prijsgarantie vanaf €289.

Shortlease de Volkswagen Polo met de laagste prijsgarantie vanaf €419

Shortlease de Range Rover Evoque met de laagste prijsgarantie vanaf €289.