Auto's direct leverbaar De laagste prijsgarantie Gratis vervangend vervoer Vragen? Bel ons: 088 - 700 1818

Shortlease is uw oplossing voor langere huur

Tijdelijk behoefte aan een auto of bestelwagen? Dan is huren een voor de hand liggende optie. Maar als u voor net wat langere periode een auto nodig heeft, dan wordt huren een dure aangelegenheid. Traditionele lease is ook geen oplossing met contracten van vaak 3 tot wel 6 jaar.

Shortlease is dan een relatief nieuw en innovatief alternatief. Het combineert namelijk de flexibiliteit die u heeft bij huren, met de ontzorging en lage prijs van het leasen. U rijdt een auto voor een vast, laag bedrag per maand en het leasecontract is maandelijks opzegbaar.

Dealerleasing biedt leasecontracten vanaf 1 maand en hanteert daarbij de laagste prijsgarantie. Na de aanvangstermijn zijn de contracten per maand opzegbaar. U loopt dan ook geen risico op stilstand. Heeft u de auto langer nodig? Dan rijdt u gewoon door.

Shortlease is een full-operational overeenkomst waarbij alle kosten (buiten de brandstof) voor het gebruik van de auto inbegrepen zijn. U weet met de vaste maandelijkse prijs dus precies waar u aan toe bent.

Benieuwd of shortlease voor u een goed alternatief is voor huren? Neem dan contact met ons op en wij doen u graag een voorstel op maat.

Alle voordelen op een rijtje

  • Leasecontracten vanaf 1 maand
  • Contracten per maand opzegbaar
  • Auto's direct uit voorraad leverbaar
  • Rijden met de laagste prijsgarantie
  • Vast bedrag per maand
  • Alleen de brandstof betaalt u zelf


Start aanvraag

Wat kunt u van ons verwachten?

Een auto of bestelbus huren voor langere periodde is vaak een kostbare aangelegenheid. Shortlease kan dan een uitstekend alternatief zijn. De leasecontracten hebben een looptijd vanaf 1 maand en zijn daarna maandelijks opzegbaar. Het combineert dus de flexibiliteit van huren en met de lage prijs van lease.

01

Selecteer een auto of bestelwagen

02

Vul het offerteformulier in

03

Onze adviseurs nemen contact met een maatwerk voorstel

04

Onderteken het contract en u kunt direct rijden

Start aanvraag

Direct een offerte aanvragen?

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij nemen direct contact op en doen u een voorstel op maat.


Start Aanvraag Bekijk het aanbod

Liever telefonisch contact?

Heeft u hulp nodig of wilt u in contact komen met een van onze adviseurs? U kunt ons bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00

088-700 1818

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Open chat
1
Welkom bij Dealerleasing, uw zakelijke- & particuliere shortlease partner met de laagste prijsgarantie. Waarmee kunnen we u helpen?