Citroën shortlease

Een Citroën shortleasen is een uitstekende keuze voor een auto uit het midden segment. Het Franse design straalt van deze auto’s af. Prijs/kwaliteit en een uniek design is wat u kunt verwachten bij de aanschaf van een Citroën. Bij Dealerleasing bent u verzekerd van de nieuwste modellen van Citroën en gaat u gegarandeerd de weg op met een erg comfortabele auto. Bij ons profiteert u van de voordelen van een Citroën shortlease. We begrijpen namelijk heel goed dat u zich niet wilt vast wil ziten aan langlopende contracten. Een mooie Citroën kan nu goed van pas komen, maar dat kan over een jaar anders zijn. U kunt dus de voordelen van het rijden in een Citroën combineren met de voordelen van shortlease. Wilt u meer weten over de verschillende modellen van dit Franse merk? Hieronder vindt u meer informatie over de meest populaire modellen. Ook is hier ons volledige aanbod van Citroën te vinden.

Citroën C1 lease

De Citroën C1 is een auto uit de compacte miniklasse. De auto is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Toyota Aygo of de Peugeot 108. Deze auto is met name erg populair bij voor gebruik in de stad vanwege de uitstraling en de compactheid. Met een Citroën C1 heb je een prima leaseauto met een prima prijs die ook nog eens uitstekend rijdt. Met een compacte auto beweeg je jezelf uitstekend door het verkeer. De C1 is alweer sinds 2005 beschikbaar op de markt en heeft in 2014 de laatste update aan het design gekregen. De markt van occasions is voor dit model erg populair, omdat het een uitstekende keuze is als auto voor starters. Wie de keuze maakt voor een Citroën C1 shortlease is in ieder geval verzekerd van gemak, comfort en een nieuwe auto. Een Citroën C1 is een uitstekende keuze voor ZZP’ers en andere zakelijke rijders die zichzelf op een gemakkelijke manier van A naar B willen brengen.

Citroën C3 lease

De C3 werd geïntroduceerd in 2002 als opvolger van de Citroën Saxo. Met deze auto bedient Citroën de markt voor de mensen die op zoek zijn naar een compacte vijfdeurs hatchback. In 2016 is de derde generatie van dit model gelanceerd die geïnspireerd is op de karakteristieke C4 Cactus. Met de Citroën C3 bent u verzekerd van een moderne auto die meer ruimte en comfort biedt dan bijvoorbeeld de C1. De auto is in het afgelopen decennium continu doorontwikkeld waardoor de nieuwste versies inmiddels voorzien zijn van de laatste technologische ontwikkelingen. U kunt dus met een Citroen C3 shortlease genieten van het comfort van de auto en de scherpste lease tarieven van Dealerleasing.